HOCAR Aanhangwagens

Trailer2bike

trailer2bike

VEILIG OP WEG

De elektrische fiets is een prima middel om uw grenzen op een comfortabele manier te verleggen. Zeker in combinatie met de auto ligt de wereld letterlijk aan uw voeten. Met de stabiele, inklapbare trailers van Recreaties gebeurt dat ook op de veiligste manier.

BIJVOORBEELD MET DE TRAILER2BIKE

Die voldoet (net als alle andere Recreaties trailers) volledig aan de geldende verkeerswetgeving. Daarin staat dat de maximale belasting op de kogel van uw trekhaak niet meer dan bijvoorbeeld 45 kg mag bedragen (afhankelijk van de auto).

 

 

E-BIKES ZIJN AL SNEL TE ZWAAR

Met 2 elektrische fietsen en de gebruikelijke fietsendrager wordt die maximale kogeldruk gemakkelijk overschreden. U bent dan niet alleen in overtreding, maar ook onverzekerd voor de gevolgen als het misgaat… Daar moet u toch niet aan denken!

VERTICAAL RUIMTEBESPAREND OPBERGEN

Dankzij de combinatie van de makkelijk inklapbare constructie en het “Verticaal Opberg Systeem” (VOS) kan de trailer eenvoudig verticaal opgeborgen worden en heeft u minstens 80% minder opslagruimte nodig. De trailer is in deze positie, door de licht lopende zwenkwielen (360° wendbaar), zeer handzaam en soepel verplaatsbaar in alle richtingen. Door de geringe sta hoogte van 150 cm en een vloeroppervlak van 130 x 60 cm bij de Trailer2bike en 140 x 60cm bij de trailer4bike, kan deze gemakkelijk door elke deur of poort verplaatst worden. Leeg gewicht: 70 kg. Maximaal laadvermogen: trailer2bike 200 kg. en trailer4bike 300 kg.

 

LAGE KOGELDRUK

Trailer2bike is het enige vervoermiddel voor elektrische fietsen dat te allen tijde binnen de regels van de wet blijft, juist voor díe elektrische fietsen die in combinatie met een fietsdrager te zwaar zijn voor de maximaal toegestane kogeldruk van de trekhaak.

Let op: Wij willen u erop attenderen dat bij de meeste auto’s de maximale kogeldruk 50 kg is.

RDW-GECERTIFICEERD EN 2 JAAR GARANTIE

Recreaties-trailers zijn niet alleen RDW-goedgekeurd, maar ook gebouwd met de beste materialen en voorzien van een hoogwaardige afwerking. U gaat dus zorgeloos de weg op met uw fietstrailer. Goedgekeurd door de hele EU. Met het transport van uw elektrische fietsen zit het dus helemaal goed!

PRIJZEN

Als u geen trailer wilt kopen maar wilt huren bent u bij ons aan het juiste adres.

Huurprijs per week € 80,00

Per dag                  € 25,00

Per weekend          € 40,00

 

Nieuwprijs:

Trailer2bike € 1649,00

Trailer4bike € 1699,00

 

Prijzen zijn Incl. BTW