HOCAR Aanhangwagens
HOCAR AanhangwagensOfficial Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

AANHANGER KOPEN IN DE REGIO KRIMPENERWAARD

Bij Hocar in Lekkerkerk kunt u aanhangwagens in alle soorten en maten kopen. Onze modellen zijn voor allerlei transportdoelen in te zetten. Ook kunt u bij ons een op maat gemaakte aanhangwagen aanschaffen, die volledig is toegesneden op uw transportwensen. Bij Hocar Aanhangwagens staat kwaliteit, veiligheid en degelijkheid voorop: daarom zijn wij een Official Dealer van HAPERT. Daarnaast besteden wij veel zorg en aandacht aan het onderhoud van aanhangers. Koop daarom een aanhanger bij Hocar in Lekkerkerk, zodat u altijd op uw transportoplossing kunt vertrouwen.

AANHANGWAGEN HUREN BIJ HOCAR IN LEKKERKERK

Hocar Aanhangwagens heeft een uitgebreid assortiment aanhangers, die voor aantrekkelijke tarieven te huren zijn. Wij bieden u daarnaast de meest flexibele huur-service. Daarom kunt u bij ons eenvoudig voor een korte tijd of langere periode een aanhanger huren. Dankzij ons grote aanbod kunnen wij voor nagenoeg elke vervoersklus de best passende aanhangwagen aanbieden. Kom vooral eens langs in onze showroom in Lekkerkerk, in de regio Krimpenerwaard: wij adviseren u graag over het huren en kopen van aanhangwagens.

PROFESSIONEEL ONDERHOUD VAN AANHANGWAGENS

Bij Hocar staat veiligheid altijd voorop. Daarom voeren wij in onze werkplaats in Lekkerkerk regelmatig inspecties, keuringen en onderhoud uit aan al onze aanhangers. Daarnaast bieden we uitgebreide onderhoudsprogramma’s aan, waarmee uw aanhangwagen van top tot teen wordt gecontroleerd, gekeurd en onderhouden. Voor de nodige reparaties staat Hocar ook altijd voor u klaar. In ons grote magazijn hebben we veel onderdelen voor aanhangwagens op voorraad. Zo kunnen wij altijd een snelle en uitstekende service leveren, zodat u snel weer van uw aanhanger gebruik kunt maken.

HAPERT DEALER VOOR LEKKERKERK EN OMSTREKEN

Voor Lekkerkerk en omstreken is Hocar de trotse Official Dealer van HAPERT. Dit merk is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van aanhangwagens. Daarom is het aanschaffen van een HAPERT aanhangwagen altijd de juiste keuze. Wij hebben verschillende soorten aanhangers van HAPERT in de showroom staan, die u bij ons direct kunt huren of kopen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verrichten van reparaties en onderhoud aan alle aanhangwagens van HAPERT.