HOCAR Aanhangwagens
HOCAR AanhangwagensOfficial Hapert Dealer

Aanhangwagens

VERKOOP EN VERHUUR VAN AANHANGERS

Hocar is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van aanhangwagens. Daarom hebben we in Lekkerkerk ook een uitgebreid assortiment tot onze beschikking. Het aanbod bestaat uit zowel nieuwe als tweedehands aanhangers van HAPERT en andere merken. In onze professionele werkplaats inspecteren, onderhouden en repareren we daarnaast iedere aanhangwagen, caravan of trailer. Zo kunt u altijd op uw transportoplossing vertrouwen. Heeft u advies nodig over de beste passende aanhanger voor uw bedrijf, project of klus? Bezoek gerust eens het filiaal van Hocar Aanhangwagens in de Krimpenerwaard: wij adviseren u graag over het complete assortiment.

HAPERT AANHANGWAGENS LEKKERKERK

Als Official Dealer van HAPERT heeft Hocar in Lekkerkerk een uitgebreid assortiment van HAPERT aanhangwagens te koop en te huur staan. HAPERT is een van de bekendste merken van Europa. Elke aanhangwagen van HAPERT staat daarnaast bekend als de sterkste in zijn soort. Daarom is Hocar Aanhangwagens trots om een dealer van HAPERT te zijn, zodat ook alle klanten verzekerd zijn van de beste kwaliteit.

AANHANGWAGEN ONDERHOUD EN REPARATIE

De gecertificeerde monteurs van Hocar kunnen uw HAPERT aanhangwagen grondig inspecteren, keuren en onderhouden. Wij adviseren u om de aanhanger jaarlijks te laten onderhouden. Zo kunt u altijd veilig de weg op. Dankzij onze uitgebreide werkplaats, het grote magazijn en onze vakmensen kunnen wij u vanuit onze vestiging in Lekkerkerk een uitstekende service leveren. Dit betekent voor u dat u snel weer uw aanhangwagen kunt inzetten. Hocar Aanhangwagens heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Daarom zijn de aanhangers die wij verkopen en verhuren altijd uitgebreid gekeurd en onderhouden.

SPECIAALBOUW AANHANGWAGENS VAN HOCAR

Vereist uw transport een specifieker model aanhangwagen? Dat is geen probleem voor Hocar. Ons gespecialiseerde team staat klaar om uw aanhanger volledig op basis van uw wensen aan te passen. Wat uw transportvraag ook is; wij bouwen de gewenste  maatwerk aanhangwagen snel én vakkundig. Heeft u vragen over onze maatwerkoplossingen? U bent altijd welkom om eens bij ons filiaal in de Krimpenerwaard naar binnen te lopen. De specialisten van Hocar adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van aanhanger speciaalbouw.