HOCAR Aanhangwagens

Onderhoud en reparatie

Onderhoud van uw aanhangwagen.

Boottrailers, caravans, verkoopwagens, autoambulances, kippers, paardentrailers, enkel- en tandemassers dagelijks rijden er tienduizenden aanhangwagens over de wegen in ons land.

Voor een hoop aanhangwagen gebruikers is de aanhangwagen onmisbaar in het bedrijf, maar dan moet alles wel netjes, betrouwbaar en veilig zijn want pech onderweg daar zit niemand op te wachten en dat is lastig voor de voortgang van uw bedrijf.

Buiten dat, een hoop opdrachtgevers stellen veiligheidseisen, zo zijn veel bedrijven vanuit de VCA (veiligheid certificaat voor aannemers) verplicht om hun aanhangwagens minimaal jaarlijks te laten onderhouden.

 

Toch wordt onderhoud meer dan eens vergeten of naar een 2e plan geschoven, plotselinge en onaangename verrassingen zijn dan veelal het gevolg zoals hiernaast te zien is, door vastzittende kabels is de remvoering versleten.
 

HOCAR aanhangwagens adviseert dan ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt, U kunt bij ons terecht voor het complete onderhoud van uw aanhangwagen of trailer. Of een grondige inspectie van alle vitale onderdelen, die gesmeerd, afgesteld en indien nodig vervangen worden, waarvan u (wanneer u dat wenst) vooraf een prijsopgave kunt krijgen, ook als de kosten teveel worden zullen we contact met u opnemen om het te bespreken.

U ontvangt een onderhoudsrapport en een HOCAR keuringssticker als bewijs voor zowel u als uw opdrachtgevers en de overheid dat het met de veiligheid goed zit en dat uw aanhangwagen weer volledig bedrijfsklaar en betrouwbaar is.

Wilt U een afspraak maken om Uw aanhangwagen of trailer te laten onderhouden neem dan contact met ons op.