HOCAR Aanhangwagens
HOCAR AanhangwagensOfficial Hapert Dealer

Onderhoud en reparatie

EEN AANHANGWAGEN ONDERHOUDEN

Als ondernemer moet je kunnen vertrouwen op je aanhangwagen. Een defecte aanhangwagen kost je in meerdere opzichten geld: niet alleen de onverwachte reparatie, maar ook het plotseling moeten uitstellen van je klus zorgt voor extra kosten. Een regelmatige BOVAG Onderhoudsbeurt verkleint de kans op een technisch mankement en op pech onderweg. Wel zo veilig en efficiënt!

 

WAAROM DE BOVAG ONDERHOUDSBEURT VOOR JE AANHANGWAGEN?

De BOVAG Onderhoudsbeurt is een keuring en onderhoudsbeurt ineen. Een gecertificeerde keurmeester controleert alle belangrijke onderdelen van je aanhangwagen, in totaal zo’n 50! Zo weet je zeker dat bijvoorbeeld je kipper voldoet aan alle wettelijke eisen. Ook voor je VCA-certificering moet je aanhangwagen aantoonbaar goed onder houden zijn. De BOVAG-vakman weet als geen ander dat je als hovenier of aannemer wilt kunnen vertrouwen op je gereedschap, zoals je aanhangwagen.

Indien nodig voert de BOVAG-vakman vervolgens direct onderhoud uit, zodat je snel weer veilig op weg kunt. Voor een professionele onderhoudsbeurt hoef je nooit ver te rijden: met een uitstekende landelijke dekking is de BOVAG-vakman altijd in de buurt. De BOVAG Onderhoudsbeurt biedt je dubbele zekerheid. Niet alleen voorkom je dat je stil komt te staan; ook krijg je garantie op eventuele onderhoudswerkzaamheden.

 

Keuringsrapport en sticker

  • Na de BOVAG Onderhoudsbeurt ontvang je een overzichtelijke keuringsrapport, waarin je in één oogopslag de noodzakelijke en aanbevolen reparaties terugziet.

  • Komen er geen gebreken naar voren tijdens de keuring? Zijn noodzakelijke reparaties uitgevoerd?  Dan plakt de keurmeester de BOVAG Onderhoudsbeurt-sticker op je aanhangwagen met daarop het jaar van keuring. Dit als bewijs van een goed onderhouden aanhangwagen.

 

BOVAG ONDERHOUDSBEURT VOOR JE PAARDENTRAILER

De BOVAG-vakman controleert paarden trailers op specifieke punten. Zo checkt hij de vloer, de zijwanden, het klein veehek, de mestlat, de klimlatten van de klep, de binnenlamp en de ventilatie. Ook doet de keurmeester een vochtmeting ten aanzien van de vloer en de zijwanden.

 

BOVAG ONDERHOUDSBEURT VOOR JE BOOTTRAILER

Het BOVAG-bedrijf checkt niet alleen de lier, maar ook de draagkussens of rollensets.

 

GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD

Uiteraard doet de BOVAG-vakman zijn uiterste best om je aanhangwagen weer in topvorm aan je af te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan kun je terugvallen op drie maanden garantie op de onderhoudsbeurt of de uitgevoerde reparatie(s). Een prettig idee!

46091
46091
46092
46093