HOCAR Aanhangwagens
HOCAR AanhangwagensOfficial Hapert Dealer

Lease & Financiering

AANHANGER LEASEN IN OMGEVING KRIMPENERWAARD

Heeft u niet het kapitaal om een aanhangwagen te kopen? Bij HOCAR is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen, u betaald dan een vast bedrag per maand. U kunt kiezen voor een periode van minimaal 24 maanden of maximaal 72 maanden. Bereken eenvoudig uw maandprijs op onze website.

HAPERT AANHANGWAGEN LEASEN

Wilt u graag een aanhangwagen leasen in gemeente Krimpenerwaard en omstreken? Dan bent u bij HOCAR in Lekkerkerk aan het juiste adres. Bij ons kunt u alle aanhangwagens van het kwaliteitsmerk HAPERT Aanhangwagen leasen. Wij zijn Official-Dealer van HAPERT van de gemeente krimpenerwaard, krimpen aan den ijssel en omstreken. Dus bent u op zoek naar een Hapert aanhangwagen in één van deze plaatsen of omliggende buurtschappen kom dan langs bij HOCAR in Lekkerkerk

VOORDELEN VAN LEASE

Zit u nog te twijfelen of u een aanhanger gaat leasen of kopen?

  • U hoeft niet in één keer een groot bedrag te betalen.
  • Direct economisch eigenaar.
  • U houdt financiële ruimte voor overige investeringen.
  • Vast laag bedrag per maand.
  • U bepaald zelf de lease termijn.
  • Aanbetalen is mogelijk.
  • Inruil van uw oude aanhangwagen is mogelijk.

ASSORTIMENT LEASE AANHANGWAGENS

HOCAR is Official-Dealer van het top merk Hapert Aanhangwagens. Bij ons in Lekkerkerk kunt u alle aanhangers van dit merk leasen.

Bakwagen leasen

Hapert Aanhangwagens heeft de Basic en Azure serie in deze serie vindt u robuuste bakwagens in verschillende afmetingen en bruto laadvermogens. De bakwagens zijn leverbaar met enkel as of tandem as.

Plateau aanhangwagen leasen

Hapert Aanhangwagens heeft plateauwagens met enkel as, tandem as en tridem as. De plateauwagens van Hapert zijn in verschillende afmetingen en bruto laadvermogen beschikbaar.

Kipper leasen

Wilt u een achterwaartse kipper of 3-zijdige kipper leasen? Ook dat kan bij HOCAR. Wij hebben een uitgebreid aanbod te leasen kippers in verschillende afmetingen en gewichtsklassen.

Transporter leasen

Een machinetransporter, autoambulance of allround transporter leasen? HOCAR heeft een uitgebreid aanbod transporters welke u eenvoudig kunt leasen.

Gesloten aanhanger leasen

Wij hebben gesloten aanhangwagen met wielen naast de bak en onder de bak. Deze aanhangers zijn verkrijgbaar met één as, dubbel as en zelfs met drie assen.

Koelaanhanger leasen

Bij ons kunt u ook koelwagens leasen van het merk Hapert. De koelwagens zijn verkrijgbaar met enkel as of tandem as.