HOCAR Aanhangwagens
HOCAR AanhangwagensOfficial Hapert Dealer

Typen aanhangwagens

ASSORTIMENT AANHANGWAGENS VAN HOCAR IN LEKKERKERK

Hocar Aanhangwagens is al jaren dé aanhangwagenspecialist in de regio Lekkerkerk en omstreken. In onze showroom adviseren wij u graag over de juiste aanhangwagen voor uw vervoersklus. Bij ons kunt u niet alleen een aanhanger kopen, maar ook huren. Wij beschikken daarnaast over een uitgebreid assortiment aanhangers van HAPERT. Ook staan we klaar om al het onderhoud en reparaties aan uw aanhangwagen te verrichten. Zo kunt u altijd met een veilig gevoel de weg op.

HAPERT DEALER VOOR DE REGIO KRIMPENERWAARD

Hocar is de Official Dealer van HAPERT voor de regio Krimpenerwaard en omstreken. Bij ons in Lekkerkerk vindt u alle aanhangwagens van dit topmerk. HAPERT levert de sterkste transportoplossingen in de gewichtsklasse tot 3.500 kg. Hocar is er daarom ook trots op, om alle aanhangers van HAPERT aan te mogen bieden.

BAKWAGENS

HAPERT levert bijzonder sterke bakwagens met een maximaal bruto laadvermogen tot 3.500 kg. Dat maakt deze aanhangwagen een krachtige transportoplossing. Bij Hocar in Lekkerkerk vindt u diverse bakwagens uit de AZURE- en BASIC-serie.

PLATEAUWAGENS

Binnen de AZURE- en BASIC-serie worden ook diverse plateauwagens aangeboden. Deze stevige aanhangers beschikken over een groter laadoppervlakte dan bakwagens. Ook de wanden van de plateauwagen kunnen neergeklapt worden.

KIPPER AANHANGWAGENS

De kipper is een ideale transportoplossing voor het eenvoudig laden en lossen van uw vracht. Hocar biedt daarom ook alle kipper aanhangwagens van HAPERT uit de COBALT-serie aan.

AUTOAMBULANCES

Voor het vervoeren van auto’s of machines heeft HAPERT de INDIGO-lijn samengesteld. Deze autoambulances staan bekend om hun robuustheid en veiligheid.

GESLOTEN AANHANGWAGENS

Hocar levert ook alle SAPPHIRE-modellen, waaronder bagagewagens, reclamewagens, verkoopwagens en koelwagens. Deze gesloten aanhangers zijn speciaal uitgevoerd om waardevolle producten en goederen droog, veilig en efficiënt te vervoeren.  

SPECIALIST IN MAATWERK AANHANGERS

Heeft u een specifiekere wens voor uw aanhanger? Bij Hocar Aanhangwagens worden ook modellen op maat gemaakt, zodat de aanhangwagen volledig aan de transportwensen van onze klant voldoet. Wij zijn namelijk specialist in maatwerk. Wilt u meer weten over speciaalbouw? Bezoek dan onze werkplaats in Lekkerkerk, waar onze maatwerkspecialisten u graag adviseren over de mogelijkheden.